Stół Calgary
Opis

Techniczne:
Kolorystyka | orzech/czarny |
Blat | MDF laminowany |
Kształt blatu | prostokąt |
Nogi | stal malowana proszkowo |
Funkcja rozłożenia | nie |
Grubość blatu | 3 cm |
Gwarancja | ![]() |
Montaż | samodzielny - łatwy |
Wymiary stołu:
Długość stołu 180 cm
Szerokość stołu 90 cm
Wysokość stołu 76 cm
Waga stołu to 46 kg.

Obciążenie maksymalne stołu wynosi 60 kg.
Zdjęcie wymiarów stołu:

Gwarancja:
Producent Halmar przewidział 2 letnią gwarancję na stół.
Instrukcja montażu:
Montaż stołu jest bardzo prosty - trwa około 15 minut. Zerknij na instrukcję montażu:

_breakpoint


Stół Calgary
Stół Calgary to szlachetny przedstawiciel stylu industrialnego. Jego blat wykonany z płyty MDF w kolorze orzecha naturalnego, odporny jest na wysokie temperatury i wszelkie uszkodzenia. Stół został wsparty przez stalową podstawę malowaną proszkowo. Ze względu na swoją wielkość to model idealny do spotkań w większym gronie.
Krzesła przedstawione na fotografii nie wchodzą w skład zestawu.

Blat:
Blat jest w kształcie prostokąta i ma wymiary 180 cm x 90 cm - jest nierozkładalny.

Konstrukcja:
Płyta MDF laminowany - materiał drewnopochodny poddany obróbce termicznej. Jest trwały, odporny na zabrudzenia i bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Wersja laminowana to piękna i estetyczna wersja wykończenia warstwą okleiny wierzchniej warstwy płyty - potrafi nadać nieograniczone barwy i odcienie.
Stal malowana proszkowo - malowanie proszkowe zapewnia trwałość lakieru, pomalowane tą metodą elementy nie rdzewieją i nie są podatne na promieniowanie słoneczne oraz uszkodzenia mechaniczne.
Nogi:
Nogi stołu ustawione są pod kątem co pozytywnie wpływa na wygląd i nadaje ciekawego charakteru. Nogi posiadają zabezpieczenia przeciwdziałające przesuwaniu się oraz zarysowaniu podłogi. Nogi wykonane są ze stali malowanej proszkowo.

Zamów telefonicznie: ☎ 515 229 849
Jeśli masz pytania dotyczące rodziny ław i stołów Halmar - zapraszamy do skorzystania z chatu lub formularza kontaktowego - chętnie odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.
